Green Sausage on ihana ja helppo tomaatti! Sen maistattaminen osoittautui lapsenlapselle melko hauskaksi kun ensinmäinen reaktio oli:
"Wou! ei tuota voi syödä se on raaka" Silti vihreä makkara sain armollisesti hyväksynnän ja jopa pyydettiin lisä maistiaisia!
Ihanaa hassuttelua! Tässä kuvassa makkarat roikkuu korkeammalla laatikossa.
Se on yleensä päätynyt ruukkuun,viime vuonna siis buratinon kaverina hyllykössä möllöttelivät molemmat.
Vaikka satoa saakin hienosti ruukussa tai lootassa,voisi se toki olla parempi esim.korotetussa lavakauluksessa. Lötkön kasvutapansa vuoksi menisi myös amppelissa,mutta olen huomannut että niin green sausage kuin myös monet muut pitkulaiset tomaatit ovat herkkiä latvamädälle,kalkitus ja tasainen kosteushan torjuvat sitä ja kuinka onnistut antamaan amppelissa sen tasaisen kosteuden on hmmm..."It`s up to you" näin kielillä sanottuna.
Omat sausaget on satunnaisesti saaneet 1-2 latvamätäistä tomaattia jolloin olen ns.huomannut ne ja parantanut oloja,sekin riittää ja satoa saa kuitenkin tilaan ja vaivaan nähden ihanasti!
Kaudella 2020 pääsivät makkarat kuvaan Moldovien kanssa...On minulla muistaakseni ihan potretti kuvakin näistä aiemmilta vuosilta...taidan laittaa sen lisäksi jahka joudan etsimään.
Lyhykäisesti kenelle green sausage?
-pieneen tilaan
-humoristille
-kaikille jotka eivät sitä ole kokeilleet!
Jos ei muuta niin tiedätpähän miltä nämä vihreät makkarat maistuvat,grillimakkaran sijaan! Heh! Uusi riemukas idea: ajatteleppa jos vietät grillijuhlia ja mukaan tulee vegeystävä,mikäs sen parempaa ja osuvampaa tarjottavaa...
Ja loppusanoihin: "Himskatti" lähtee niin kylvöön ja kokeiluun miten toimii grillissä!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti